Terug

Yksi Ontwerp

Eduard Sweep

Stratumsedijk 47
5611 NC Eindhoven

info@yksiontwerp.nl

06-41988308

http://www.yksiontwerp.nl/

Wij maken ontwerpen voor interieurs van kantoren, winkels, musea, hotels en particulieren, en ontwikkelen concepten. Vaak zijn we nauw betrokken bij de realisatie van onze ontwerpen. 

Een greep uit onze recente opdrachten: Sissy Boy, Manfield, NTS Eindhoven en Nijmegen, Dura Vermeer, Embedded fitness, JAPTH, Rabo Vastgoed/ Bouwfonds Eindhoven, Conferentie hotel De Kappellerput . 

Yksi Ontwerp bestaat uit Eduard Sweep en een netwerk van specialisten. Wij werken sinds 1991, waarmee meer dan 28 jaar aan ervaring is gebundeld. 

Ons werk is altijd verrassend, fris, functioneel, tijdloos en sfeervol, en ingegeven door een voortdurende zoektocht naar nieuwe combinaties van materialen, vormen en productiemethoden. Dat geldt ook voor ons produktontwerp. Onze produkten ontwerpen we in opdracht, maar ook op eigen initiatief, om vrij te kunnen denken en bij te dragen aan inspirerende woonomgevingen. We luisteren goed naar uw wensen, kijken naar de problematiek van de vraag en komen met creatieve en praktische oplossingen. De lat leggen we hoog, waarbij de eindgebruiker nooit uit het oog wordt verloren.