Terug

Studio Kim & Co.

Patersstraat 35
5801 AT Venray

info@kimandco.nl

+31 (0) 478 769033

https://www.kimandco.nl/

Kim & Co. - interieurarchitectuur maakt een globale voorstelling van de indeling en inrichting, zodanig dat deze een goed beeld geeft van de mogelijke oplossingen. De ontwerpen worden gepresenteerd middels plattegronden op schaal in combinatie met sfeerbeelden/moodboard. 

Op basis van de gekozen plattegrond worden uw wensen vertaald naar een schetsontwerp. Dit schetsontwerp wordt aan u gepresenteerd d.m.v. plattegronden en 3D-visualisaties. Hiermee krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden van uw toekomstige interieur. Naarmate het ontwerp vordert zal Kim & Co. - interieurarchitectuur zich meer gaan verdiepen in de toe te passen kleuren, materialen en specifieke wensen. Ook kan Kim & Co. - interieurarchitectuur een globale raming laten maken van de kosten, voor zowel de interieur als de bouwkundige werkzaamheden. 

Als het schetsontwerp door u is goedgekeurd, werkt Kim & Co. - interieurarchitectuur het uit tot een definitief ontwerp, voorzien van 3D -visualisaties, aanzichten met maataanduiding, detail tekeningen, evt. leidingschema en omschrijving van kleur & materiaalgebruik. Wanneer alle gegevens definitief zijn kunnen we een  calculatie laten maken van het totale project.