Terug

Festas Project- en Woningstoffering B.V.

Herma Wiessenberg

Tweelingenlaan 117
7324 AR Apeldoorn

info@festas.nl

055-7601901

https://www.festas.nl

Festas Woning- en Projectstoffering helpt u graag bij uw uitdagingen en vragen op het gebied van stoffering en raamdecoratie. Ze nemen de tijd om samen met u tot de juiste keuze te komen. Ze adviseren, beoordelen de bestaande situatie, controleren ondervloeren en kunnen een rol vervullen in het bouwteam. De hieruit voortvloeiende offertes scoren hoog op helderheid en inzichtelijkheid. 

Wie is Festas?

Festas valt op door de frisse kijk op projectinrichting. Hun ervaring, kennis van zaken én de affiniteit met kwaliteitsproducten zorgen ervoor dat inrichtingsprojecten perfect worden uitgevoerd. Of het nu gaat om projectvloeren, projectvloerbedekking, zonwering, raambekleding of het onderhoud van werkruimten, ze laten met enthousiasme hun opgeleverde projecten zien, dit geldt ook voor woningstoffering. 

Wat doet Festas?

Festas richt projecten in op gebied van vloeren, vloerbedekking, gordijnen/vitrage en zonwering. Nadat er goed is geluisterd naar de wensen van de klant, maken ze aansprekende en functionele voorstellen. De stoffeerders en vloerenleggers hebben grote technische productkennis en veel ervaring. De installatie van de vloeren gebeurt zeer vakkundig en in combinatie met de kwaliteitsproducten van A-merken is succes verzekerd. 

Festas heeft diverse opdrachtgevers: en werkt voor gemeentelijk overheden en bedrijven die aan de overheid gelieerd zijn, bouwkundig aannemers, projectontwikkelaars, architecten, bouwmanagementbureaus en rechtstreeks voor ondernemers in het MKB. Met name actief in het onderwijs (peuterspeelzalen, basisscholen), de gezondheidszorg (zorgcentra en ziekenhuizen), commerciële panden (winkels en kantoren), hospitality (hotels, restaurants en theater) en woningen. Festas maakt van iedere situatie, ieder wens en ieder budget een mooi project.