VANAF2 METER

Wij breken met de ongeschreven regels: uniek in Nederland, maatwerk tapijt vanaf 2 m2 met je eigen design / print.

Ons projecttapijt is al leverbaar vanaf 2 m2. Daarmee zijn we uniek. Dit is namelijk de kleinste minimale afname die je in Nederland kunt vinden. Ondanks het maatwerk is de prijs vaak scherper dan regulier projecttapijt.

Custom-made tapijt, dus echt in elke vorm leverbaar. Laat je creativiteit los. Wij realiseren het voor je!

VORMEN

Alles is mogelijk: van hexagon tot rond

FORMAAT

We leveren kamerbreed tapijt, maar ook losse karpetten. Op basis van de gewenste afmeting bepalen we de optimale breedte zodat er geen (onzichtbare) onnodige lasnaden ontstaan.

BREEDTE / LENGTE

Wij hebben geen beperkingen op basis van breedte en lengte!

BRANDVERTRAGEND

Al onze materialen zijn standaard brandvertragend en voldoen ruim aan de Europese normen, natuurlijk bezitten wij alle daarbij behorende certificaten, heb je deze nodig? Doen we niet moeilijk over, we sturen ze graag naar je op, maar je kan ze ook zelf downloaden

MAAK VAN JE PROJECT EEN SUCCES

TONDESIGN ondersteunt haar resellers van begin tot het eind. Dat begint bij inspiratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen je creativiteit tot leven op het tapijt.

LAAT ONS JE INSPIREREN...

Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Bij TONDESIGN maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality-instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.

IK WIL MEER WETEN CONTACTOPNEMEN