GEENBEPERKING

Het interieur van restaurants, musea of kantoren voorzien we graag van een schitterend interieurtapijt. Verkiest u een laagpolig tapijt of eerder een hoogpolig tapijt dat warmte en gezelligheid uitstraalt? Onze vloerbekledingen zijn steeds van de hoogste kwaliteit met een stevige vezel en zijn gericht op een duurzaam en permanent resultaat. 

Van hoogwaardige polyamide tapijten met scherpe lijnen en briljante kleuren tot luxueuze wol. Onze kwalitatieve karpetten kunnen bovendien afgewerkt worden op verschillende manier. Onze tapijten worden vervaardigd uit hoogwaardige polyamide tapijten of uit wol, naargelang de stijl van het tapijt. Glanzend of mat, groot of klein, onze focus ligt steeds op kwaliteit en duurzaamheid. 

Wij printen alles tot in de kleinste details in een heel breed kleuren spectrum. Opgemaakt in PMS, RAL, NCS? Geen probleem, wij kunnen iedere kleur matchen door onze bijzondere full color machine die voorzien is van de laatste print technologie.

Geen beperkingen meer in kleur, maat, vorm, materiaal, heb jij een uitdaging voor ons? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

Daag jij ons uit? UITDAGEN