faq

Het is zeker mogelijk om zelf een foto in te sturen. Wij maken de foto vervolgens gebruiksklaar, zodat deze als print op het tapijt of karpet kan verschijnen. We zijn niet voor niets de specialist in gepersonaliseerd tapijt…

We kunnen ook zelf ontworpen patronen verwerken in tapijt of karpet. Wij maken het patroon gebruiksklaar en printen deze vervolgens op het tapijt of karpet. We houden hierbij rekening met het aantal kleuren dat geprint kan worden. Dat is zeker bij patronen erg belangrijk.

Ja, het is mogelijk om je ontwerp hoogpolig uit te voeren. We kunnen het ontwerp geheel naar wens ook laagpolig uitvoeren.

We kunnen ook projecttapijt of karpet in bijzondere of afwijkende vormen uitvoeren. Gaat je voorkeur naar rechthoekig, rond of iets heel unieks? Neem dan contact op en vraag gerust naar de mogelijkheden.

De foto of het design heeft een resolutie van minimaal 72 dpi nodig om goed te kunnen printen. Voor het beste resultaat adviseren wij een resolutie van 100 dpi of hoger.

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag! Neem even contact met ons op!

De levertijd van het bedrukte tapijt of karpet bedraagt 2 tot 3 weken. De levertijd is afhankelijk van factoren als de ordergrootte en de vorm van het tapijt of karpet.

We bieden vele afwerkingsmogelijkheden voor projecttapijt, namelijk, de meest gebruikte:

Festonneren: Een speciale techniek die voorkomt dat het vloerkleed aan de randen gaat rafelen. Voor deze afwerking wordt bij het stiksel een bijpassende kleur garen gebruikt. Festonneren is de meest voorkomende afwerkingsmethode.

Blind banderen: Deze stijlvolle afwerking geeft het tapijt of karpet een luxe uitstraling. Bij blind banderen (ook wel blindzomen) zijn de randen van het tapijt of karpet voorzien van een suèdine, katoenen of kunstleren band. Omdat de stiknaden niet zichtbaar zijn, heet deze techniek ‘blind’ banderen.

Banderen: Net als bij blind banderen, zijn de randen van het tapijt of karpet omzoomd met een suèdine, katoenen of kunstleren band. Bij banderen is de stiknaad (in tegenstelling tot blind banderen) wel zichtbaar;

Volume karpet: Door de randen van het tapijt om te vouwen, krijgt dit luxe tapijt een warme uitstraling. Volume karpet is gevoerd met een speciaal ondertapijt. Dat maakt het tapijt ook geschikt voor vloerverwarming;

Antislip: Met een anti-slip ondertapijt houd je het tapijt of karpet op zijn plek. Dat voorkomt struikelen of uitglijden.

Nee, dat kan niet, wij leveren uitsluitend aan resellers, deze leveren wel aan particulieren. Een volledige lijst met onze resellers vindt je hier. Wil je als bedrijf reseller worden? Neem dan contact met ons op.

andere vraag? neem contact op